HŰHA

Norbi: "A fogyasztószer az emberi hülyeség vámja!"

A fitneszguru nem érti, miért gondolják sokan azt, hogy a fotelből érhetnek el eredményeket.
  • Szerző: ej

Manapság egyre több sztár ajánl különböző fogyasztószereket, amelyekkel állításuk szerint pikk-pakk lefogyhatnak az emberek. Nem nehéz kitalálni, hogy az efféle készítmények nem csodaszerek, fogyás helyett pedig inkább csak a pénztárcánk súlyát csökkentik.

A legújabb ilyen, bejegyzetlen termék kétes kinézetű weboldalán azt hirdetik, hogy a csodaszer fogyasztásával étrend változtatás és mozgás nélkül szabadulhat meg a lelkes vásárló a súlyfeleslegtől – természetesen borsos áron.

A %% megkérdezte az ország egyik leghíresebb életmód szakértőjét, mit gondol a hasonló készítményekről.

Schobert Norbert már többször próbálta meggyőzni az embereket arról, hogy olyan szerek, amelyek önmagukban tartós fogyást idéznek elő, nem léteznek.

Aki ilyesmit állít, az törvénysértést követ el és félrevezeti az embereket. Továbbra is fontosnak tartom leszögezni, hogy a tartós és egészséges fogyáshoz szénhidrát szegény étkezés és rendszeres mozgás szükséges.

Nem vagyok pénz ellensége. Ha valami igazoltan jó lenne és működne, az megtalálható lenne a boltjaim polcán

 

Úgy gondolom, a fogyasztószer az emberi hülyeség vámja" - nyomatékosított Norbi.

Én soha senkit nem beszéltem rá semmire, akik hozzám fordultak, azok önszántukból tették. Csak arra kérek mindenkit, hogy kicsit gondolkodjon el: ha léteznének fogyasztó hatású szerek, akkor a milliárdos tőkével rendelkező gyógyszergyárak nem vásárolták volna fel a csodatalálmányt?” – teszi fel a költői kérdést.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?