HŰHA

Nincs több kivehető szervem - mondja Korda György

Novemberi életmentő mûtétjéhez képest jó színben jelent meg egy rendezvényen Korda György. Bár súlyos mûtéteken esett át, de a színpadtól akkor sem válik meg!
  • Szerző: Ripost

Lassan, csoszogva közlekedik, de látszik, hogy novemberi életmentő műtétje óta már fölszedett néhány kilót Korda György, aki azt mondja: nincs kirobbanó formában, de már jól érzi magát. „Három éven keresztül mindig volt valami bajom. De úgy érzem, három a magyar igazság, ez meg is volt, most már derűsebb évek jönnek!” – mosolyog optimistán.

Súlyos műtétek sora

Korda az elmúlt időszakban szegényebb lett egy epével és egy léppel, de úgy gondolja, ezek nélkül is vígan élhet.

 

„Több kivehető szervem már nincs!” – szögezi le az ország Gyuri bácsija, aki ettől függetlenül Klárikával nyári fellépéseket tervez, többet már le is egyeztetett. Úgy gondolja, a fesztiválszezonról semmiképp fog  hiányozhatnak.

Európa legjobb kommentátora lett

„Az egyik legfontosabb ezen a pályán, hogy újra és újra meg tudj újulni. Én 57 éve folyamatosan ezt teszem. Nem is tudom abbahagyni. Ha esetleg már nem érdekelném az embereket, talán feladnám, de még mindig nagy a népszerűségünk. Bár én még ennyi év után sem tudom mi a titkom” – nevetgél Korda. Később azért hozzáteszi, egyetlen bánata bánata mégiscsak van. Mégpedig az, hogy noha egy külföldi újság egy ízben Európa legjobb pókerkommentátorává lánasztotta, erről a teljesítményéről mégis méltatlanul keveset beszélnek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?