HŰHA

Nincs bocsánat: Majkát büntették Curtis miatt

Vannak, akik nehezen felejtenek: legutóbb a Ganxsta Zolee és a Kartel rajongói pfujoltak, amikor Majka a színpadra lépett.
  • Szerző: Ripost

Ganxsta Zolee és a Kartel a Budapest Parkban egy hatalmas bulival ünnepelte meg egyik tagjuk, Big Daddy Laca ötvenedik születésnapját, és az este utolsó vendégelőadójaként Majka is színpadra állt.

A koncerten eredetileg Majka mellett Curtis is megjelent volna, és bár Zoli mindkettőjükre számított, hiszen mindkét férfit a barátjának tartja, végül a feszültség elkerülése miatt csak az ózdi hős lépett fel.

Azonban úgy tűnik, a feszültség enélkül is megvan a két korábbi jó barát között, hiszen bár az augusztus végi szakításuk óta igyekeztek nem keresztezni egymás pályáját, a színpadokról azért csak-csak üzengettek egymásnak. Úgy tűnik, az egykori jó barátok konfliktusa még mindig megosztja a közönséget is. Ezt bizonyítja, hogy amikor Majoros Péter a Budapest Park színpadára lépett, a jelen lévők egy része pfujolni kezdett, míg a közönség több tagja a „Hol van Curtis?!” rigmust kántálta.

Látszólag ez a kis közjáték Majkát nem billentette ki a szerepéből.
Az ózdi hős nem volt rest azonnal magát állítani a középpontba, ugyanis miközben a Heroin című Ganxsta-dalt szövegelte, a számtalan drogos utalással túlfűtött sor alanyát hol kimondva, hol pedig kimondatlanul, de gondolkodás nélkül Curtisre változtatta.

A Heroin című szám a kábítószer-függőségről szól, illetve arról, hogy egy függő ember nem tud szabadulni a drogok pusztításából.
Azt szerettem volna, ha mind a ketten ott vannak a bulin, de nem így történt, Majka jött egyedül. Ha a döntés rajtam áll, akkor vagy mind a ketten ott vannak, vagy egyikük sem, mert nem akarok választani kettőjük között. Csakhogy ez nem rajtam múlt, nekem is a fejem felett döntöttek, a mene­dzsment úgy határozott, hogy Majka legyen, nem volt beleszólásom. Én Petikét is meg Atikát is nagyon szeretem, és véleményem szerint együtt a legjobbak. - mondta a Borsnak az est főszervezője, Ganxta Zolee.

És ezeket olvastad már?