HŰHA

Nézz be Bódiékhoz! Így fest Bódi Guszti kacsalábon forgó luxusotthona

A zenészcsalád már jó ideje csinosítja otthonát, melyet most először mutattak meg a nyilvánosságnak.
  • Szerző: Ripost

Hatalmas lakomára hívta Bódi Guszti az Emilio Famíliát! Guszti és Margó nemrég lakásfelújításba kezdett. A házuk mostanra nyerte el végleges formáját! Először a Drága családom kameráinak engedtek bepillantást a fényűző családi fészekbe. 

"Főleg Guszti volt az egész megálmodója, de bevonta a gyerekeket is. Mindenki hozzátett egy kicsit, és így alakult ki ez a végleges forma. Az arany színnel nem spóroltunk, nagyon szeretjük. A bútorokon is megjelenik egy-egy arany motívum" - mondta Margó, aki örömmel mutatta meg az Emilio famíliának vadonatúj otthonukat.

"Nagyon jó ízlése van Margóéknak, jó érzékkel és szépen újították fel a házat. Margó mindenből kiveszi a részét, főz, mos, takarít, szervezi a fellépéseket és a ház felújításában is részt vett. Ebben - és a sütési-főzési kedvünkben is - hasonlítunk" - mondta Tina, akinek férje egy lehengerlő beatbox produkcióval is megkoronázta az estét.

"Nagyon jól éreztük magunkat a Bódi családnál, akik Mama régi barátai. Még az első, több mint húsz évvel ezelőtti tévés szereplésük felvétele is előkerült az este folyamán. Nagyon jól nyomták már akkor is. El tudok képzelni egy Bangó Margit-Bódiék-Emilio fellépést. Remélem egyszer sor kerül erre" - mondta Emilio. A lakoma részleteit megnézheted a Drága családom című műsorban. 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?