HŰHA

Nézegess szexi sztárokat, akik lementek hídba!

Akár hajlékonysági versenyt is rendezhetnének a hazai celebek, de nem teszik, csak megosztják velünk tökéletes testüket eléggé kifacsart, de annál szexibb pózokban.
  • Szerző: M.F.

A sztárok nagyon szeretik elárasztani a közösségi oldalakat menőbbnél menőbb fotókkal, így furcsa is lenne, ha a celebvilág krémje éppen a hajlékonyságával ne kérkedne.

Képek, melyektől még mi is lemegyünk hídba

Dukai Regina párizsi útján majdnem megmutatta a tökéletes pózt. Ciprusi nyaralásán azonban már nem fogta vissza magát. Az énekesnőként is sikeres Regi egy kád mellett vágta magát hídba.

Sarka Kata sem szerénykedik, ha fotókról van szó. Hajdú Péter vonzó felesége gyerekeivel együtt mutatta meg testének hajlékonyságát. Náluk talán így zajlik az esti torna?

 

Gyerekekkel egy kis esti torna! Dávidka is ott van leghátul, de őt én kitakaroméjt mindenkinek!

Posted by Sarka Kata on 2015. július 25.

Dobó Kata hajcsavarós, bikinis fotóját már megmutattuk, de most jöjjön egy talán még dögösebb kép a vörös hajú színésznőről.

 

Ma így kezdtem a reggelt. Na nem magassarkúban, az csak a fotó kedvéért van.;) De a kerék pozíció a jogában kiváló a...

Posted by Dobó Kata hivatalos oldala on 2015. március 9.

Aleska Diamond  - amióta felhagyott a pornózással - csakis új hobbijának, a légtornászkodásnak él, ami nagyon durva hajlékonyságot igényel. De Aleska már korábban is bizonyította, hogy elég lazán tudja magát kitekerni.

És természetesen nem maradhat ki a sorból Andy Vajna csinos és nagyon fiatal felesége, Tímea sem, aki éppen a fent említett Aleskával közösen pózolt testét teljesen kicsavarva.

De Timi legemlékezetesebb hídállása kétségkívül ezen a jachton készült képen lett megörökítve..

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?