HŰHA

Nem várt hírrel jelentkezett Tóth Gabi

Az aranyhangú énekesnő megsúgta a rajongóinak az Instagram-oldalán, hogy szépen lassan visszatér a szülési szabadságáról.
  • Szerző: BDF

A napokban több nem várt hírrel is jelentkezett Tóth Gabi! Az aranyhangú énekesnő először bejelentette, hogy július 18-án újra színpadra áll a zenekarával, most pedig érkezett egy újabb nem várt, mégis fantasztikus hír a rajongók számára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Hamarosan music videót forgatok. Elkészült egy dal, amiben én nagyon hiszek. Alig várom, hogy hallhassátok ti is! Fantasztikus klipet fogunk készíteni a dalhoz. Izgatott vagyok. Szépen lassan visszatérek” – írta Gabi az Instagram-oldalán, aki azt is elárulta, hogy néhány nap múlva már forognak is a kamerák, addigra kell – ahogyan írta – „összekapnia” magát.

Na annyit még szerettem volna megosztani veletek, hogy hamarosan music videot forgatok.. elkészült egy dal amiben én nagyon hiszek.. alig várom, hogy hallhassátok ti is✨ fantasztikus klipet fogunk készíteni a dalhoz.. izgatott vagyok.. megálmodtam egy képvilágot.. remélem sikerül megvalósítani.. szóval 10 nap múlva forog..... addigra megpróbálom összekapni magamat 🤩😝✨❤️ #újdal #veledakaroklenni #szépenlassanvisszatérek ✨🙏🏻

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?