HŰHA

Nem vacakolt: Pamela Anderson férje máris eljegyzett egy másik nőt

A Baywatch szőke sztárjával mindössze 12 napig voltak házasok.
  • Szerző: Ripost

Január 21-én Pamela Anderson titokban férjhez ment Jon Peters filmmogulhoz. Mindkét félnek ez volt az ötödik házassága, mely azonban nem bizonyult hosszú életűnek: mindössze 12 napig tartott. Azután a Baywatch sztárja azt nyilatkozta, külön kell végiggondolniuk, mit is várnak az élettől.

Fotó: AFP

„Nagyon hálásak lennénk a támogatásért, ugyanis most egymástól külön szeretnénk átértékelni, hogy mit várunk az élettől és egymástól. Az élet egy utazás, a szerelem pedig egy folyamat. Az az igazság, hogy közösen úgy döntöttünk, elhalasztjuk a házassági anyakönyvi kivonatunk érvényesítését” – mondta akkor az 52 éves színésznő.

A US Weekly egyébként úgy tudta, hogy a házasságból éppen a 74 éves producer lépett ki, aki egy SMS-ben szakított Andersonnal.

„Ez az egész házasság-dolog nagyon megrémített. Ráébresztett, hogy 74 éves vagyok és már egyszerű, nyugodt életre vágyom, nem egy nemzetközi szerelmi viszonyra” – írta, majd zárásként azért odatette, hogy mennyire szereti Pamelát és hogy az élete része akar maradni örökre.

Úgy tűnik, a férfi alig három hét alatt azért megtanulta kezelni a félelmeit, ugyanis máris eljegyzett egy másik nőt, Julia Bernheimet.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?