HŰHA

Nem titkolja, lánya miatt fordult pszichológushoz a magyar énekesnő

A híresség jobbnak látta, ha felelősségteljes édesanya módjára szakember segítségét kéri bizonyos kérdésekben.
  • Szerző: Ripost

Gyermekpszichológus segítségét kérte Judy ahhoz, hogy kiderítse, mi lenne a legjobb lánya számára.

A Groovehouse énekesnője főként arra volt kíváncsi, hogy a szakember szerint mennyire károsak a manapság divatos okostelefonok és tabletek a gyerekekre.

Judy és férje nem szerették volna, ha a hatéves Maja lemarad a kortársai mögött, mert nem telefonozhat, ezért évekkel ezelőtt engedélyezték neki ezen eszközök használatát.

"A szakértő azt mondta, hogy nem lehet belekényszeríteni a gyereket egy olyan életvitelbe, amit a mi korunknak megfelelően mi is alkalmaztunk az akkor modernnek számító világban. Nem attól lesz egy gyermek visszamaradott, ha nem adunk a kezébe tabletet vagy okostelefont. De okostévét például nem vettünk a gyerekszobába" - mondta el a hot! magazinnak az énekesnő.

Judy büszke arra, hogy kislánya főként tánccal kapcsolatos videókat néz az interneten, mivel néhány éve versenyszerűen táncol.

Maját egyébként a mobilozásnál jobban érdekli a kistestvér kérdése: édesanyját folyamatosan arról faggatja, mikor jön végre az újabb baba. Judynak nincs ellenére, hogy még egy gyermeket vállaljanak férjével, ám semmit nem erőltetnek, úgy gondolják, ha jönni szeretne, akkor hamarosan kopogtat náluk a gólya.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?