HŰHA

Nem semmi: magánéleti válsága alatt egyedül végzi a férfimunkát Hódi Pamela

A modell a jelek szerint nem omlott össze attól, hogy jelenleg nincs férfi a háznál, kezébe vette az irányítást, és sikeresen végrehajtotta a feladatot.
  • Szerző: ripost

Magánéleti mélypontja közepette sem esik kétségbe Hódi Pamela, ha komoly munkáról van szó! Az üzletasszony elképesztően ügyesen végzi a férfiaknak való munkát is, és bár néhány hete az Instagram-oldalán saját maga vallotta be, hogy nehéz időszakot él át, mégsem omlott össze.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

Ahogy azt a elsőként megírta, a híresség és Tóth Bence kapcsolata válságba kerülhetett, a Bors értesülései szerint pedig a férfi már el is költözött a közös albérletükből, ahova alig egy hónapja költöztek be.

Fotó: Instagram/Hódi Pamela

Pamela azonban újfent bizonyította, hogy egyedül is megállja a helyét az életben, ezért amikor megérkezett az erkélyre szánt kerti bútor, úgy döntött, egymaga rakja össze, jóllehet, a férfiaknak az efféle munka sokkal inkább kézre áll.

Fotó: Instagram/Hódi Pamela

Pamela az Instagramon videót is készített arról, hogy ha nehezen is, de egyedül összeszerelte a súlyos bútorszettet, ezzel is bizonyítva, hogy neki nem kell férfi ahhoz, hogy boldoguljon az életben.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?