HŰHA

Nem hitt a szemének: Elvitték Sebestyén Balázs luxusverdáját

Kellemetlen meglepetésben volt része a Rádió1 mûsorvezetőjének, miután szombaton családjával visszatért a Városligetben tilosban hagyott autójához.
  • Szerző: Buster

A kocsinak ugyanis csak a hűlt helyé találta. Sebestyén Balázs egy óra múlva már újra a volán mögé ülhetett, de ehhez ki kellett fizetnie a 22 ezer forintos bírságot.

Erről egy dühös posztban írt a közösségi oldalon, nem tagadva a tilosban parkolás tényét, de felvetve egy sok autóst foglalkoztató kérdést.

"Egyébként elképesztő, hogy ha már a “Cirkusz-Állatkert-Gyógyfürdő” közelében nem tudják megoldani az autóval érkezők számára a normális parkolást, és mindenki ott teszi le a kocsiját, ahol tudja-elképesztő káosz közepette-akkor legalább az itteni büntetésekből és az autóelvitelekből beszedett összeget fordíthatnák végre egy normális parkolás kiépítésére. Nyilván aranybánya itt (is) a büntetésekből kaszálni (22.000 forint autónként), de szívesebben parkolna az ember a fák melletti sár és a záróvonalak helyett egy kulturáltan kialakított parkolóhelyen, vagy éppen parkolóházban! Úgy, hogy minden hétvégén több ezren mennek az állatkertbe, több száz család a cirkuszba, a fürdőről már nem is beszélve”

- háborgott Balázs, aki remélhetőleg az eset után legközelebb jobban odafigyel arra, hogy hol hagyja a terepjáróját.