HŰHA

Nem hiszünk a szemünknek: különös fotók készültek Meghanékról a babával

Egy cég egész fotósorozatot készített a hercegi pár hasonmásairól. Azt képzelték el, hogy milyen lenne, ha úgy mutatnák be a gyermeküket, mint Vilmos hercegék tették.
  • Szerző: Ripost

Meghan Markle-t és Harry herceget lefotózták újszülött babájukkal a londoni Szűz Mária Kórház szülészete előtt, majd vásárlás közben is készültek róluk fényképek. Legalábbis első ránézésre így látszik, a képeken azonban nem ők, hanem hasonmásaik láthatók egy játékbabával.

Sussex hercege és hercegnéje a múlt héten jelentette be, hogy a hercegi baba születése után nem állnak majd egyből a nyilvánosság elé, vagyis nem követik Katalin hercegnét ebben a hagyományban. Vannak azonban, akik elképzelték, hogy milyen lenne, ha a 37 éves hercegné és 34 éves férje bemutatná a Lindo Wing előtt a kicsit.

A „hercegi babát” egy Baby Annabell játékbaba helyettesíti a fotókon, talpig rózsaszínbe öltöztetve. A viccesre vett fényképeken a párt egy szupermarketben is láthatjuk.

A képeket a Zapf Creation Uk nevű cég készítette, hogy ezzel ünnepeljék a hamarosan megérkező hercegi babát – írja a The Sun.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?