HŰHA

Nem hiszed el, mit tett áramlopási ügye miatt Lajcsi!

Sem ő, sem családja nem bírta már a boldogasszony-pusztai rossz emlékeket.
  • Szerző: ripost

A rossz emlékek miatt új otthonba menekült a családjával Galambos Lajos.

A trombitaművész döntése a legkevésbé sem nevezhető gyávának: több mint két évvel ezelőtt ijesztő órákat kellett átélnie a családnak a korábban nyugodt birtokon, Boldogasszony-pusztán, amikor a kommandósok hajnalban törték rá az alvó családra az ajtót.

Lajcsiék nem bírták tovább a megrázó emlékeket, ezért a családfő úgy döntött, korszerűsít egy erdei vadászházat, ami közel van a boldogasszony-pusztai birtokhoz, és odaköltözik a családjával.

"Az otthonunk elvesztette a báját, érintetlenségét, intimitását, amikor a készenléti rendőrök házkutatást tartva mindent felforgattak benne. Csizmával sározták be a hófehér szőnyegeket, a feleségem és a kislányom fehérneműs fiókjait pedig kiborogatták.

Meggyaláztak mindent, ami fontos volt nekünk, beszennyezték a szó átvitt és valós értelmében. 

- mondta el a Story magazinnak Lajcsi, aki a több mint húsz házkutatás után úgy döntött, új helyen teremti meg az otthont a családjának.

"Bár sokkal kisebb a kúriánál, a jelenlegi igényeinket ez a ház bőven kielégíti. Még úgy is, hogy Boginak már egy rendes srác udvarol, és Lala is komolyan vesz egy lányt. Bőven elférünk benne. Ez egy több mint százéves épület, téglából készült, csak le kellett szigetelni. Tartozik hozzá tizenöt hektár erdő, és egy öthektáros tó is."

A család alig várja, hogy véglegesen elkészüljön a ház, és a barátaikat is meghívhassák. Úgy tervezik, napokon át jönnek majd a kedves ismerősök, akiket finom lakomával várnak, majd.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?