HŰHA

Nem hiszed el, mit tanácsolt pszichiátere Puzsér Róbertnek!

Mellbevágó változáson ment keresztül a megmondóember, az ismerősök egyből találgatni kezdtek.
  • Szerző: RIPOST

Puzsér Róbertet leginkább copfba fogott hajjal, borostásan szoktuk látni, ám legutóbb kopaszon, szakáll és szemöldök nélkül ült a tévénézők elé. Sokan találgatni kezdtek, hogy vajon milyen betegség támadta meg a megmondóembert, de a megoldás Puzsér lelkében keresendő. A Bors azt írta, hogy a tévés évek óta pszichoterápiára jár, ahol húsz-huszonöt éve rögzült viselkedésformáitól, megszokásaitól igyekszik megszabadulni.

"Változtatni akarok a működésemen, ez pedig, úgy érzem, segít ebben. A doktornőm szerint ez egyfajta autoagresszió, miközben számomra egy nyilvánvaló elszánás arra vonatkozóan, hogy változást érjek el a napi működésem terén, hogy a jövőben új dogmák mentén, új keretek között folytassam az életemet. Ha valaki nem érzi a belső erőt a változáshoz, csak sodródik a mindennapokban, annak egy ilyen gesztus segítséget jelenthet a továbblépésben. Ez nem egyszerű, és nem is rövid idő, húsz-huszonöt év rutinjait kell megváltoztatnom"

– magyarázta a lapnak Puzsér, akinek az a szándéka, hogy a folyamat végén családapává váljon, olyan felnőtt férfivá, aki képes az elköteleződésre.

Puzsér amúgy maga nyírta le a haját nullásgéppel, ahogy ő fogalmaz: ri­tuálisan.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?