HŰHA

Nem hiszed el, mit neveznek el külföldön Marcellináról

A rajongóknak a Sax Lagoon, a Sexy Sax Bay és a Kebel öböl elnevezések közül kéne kiválasztaniuk a nekik legszimpatikusabbat.
címkék:
  • Szerző: Doris

Álomszerű nyaraláson van túl Marcellina, aki kedvesével töltött 8 napot Görögország egyik legszebb vidékén, a Halkidiki-félszigeten. Az énekesnő barangolás közben egy érintetlen öblöt is talált, rajongóit pedig arra kérte, közösen nevezzék el a paradicsomba illő tájat. Csak úgy özönlöttek a találónál találóbb tippek!

Marcellinára már nagyon ráfért a pihenés, hiszen eléggé embert próbáló időszakon ment keresztül. A szaxofonos-énekesnő még tavaly szeptemberben szenvedett életveszélyes balesetet az Alpokban, a keze pedig azóta sem gyógyult meg teljesen. Az orvosok szerint újabb operációra lenne szükség, ám Marcellina erre nem hajlandó. Inkább úgy döntött, hogy párjával Görögországba utazik, hogy kipihenjék egy kicsit a fáradalmakat. Miután a szaxofonos megérkezett a Halkidiki-félszigetre, azon belül is a Kasszandra-nyúlványra, óriási keresésbe kezdett, hogy találjon egy érintetlen öblöt, ami nem hemzseg a turistáktól.

A kitartó keresés meghozta az eredményét, Marcellina megtalálta a tökéletes partszakaszt, ahol kedvére fürdőzhetett. Ám amikor megpróbálta megtudni az érintetlen öböl nevét, igencsak meglepődött. Kiderült ugyanis, hogy a festői szépségű helynek egyáltalán nincs neve.

„Egyből eszembe jutott, hogy el kéne nevezni az én kis öblömet, akár rólam is! A rajongókhoz fordultam segítségért, akik, nagyon kitettek magukért. Rengeteg tippet kaptam, amelyek közül voltak viccesek és roppant találóak is. Végül három javaslat maradt versenyben, ezek közül nem tudok dönteni, nagyon örülnék, ha a olvasói segítenének” – kezdte Marcellina, majd felsorolta a három lehetséges befutót. A rajongóknak a Sax Lagoon, a Sexy Sax Bay és a Kebel öböl közül kénekiválasztaniuk a nekik legszimpatikusabbat.

„Képzeljék, még Svájcból is küldtek nekem egy vicces fotót, amin úgy nézek ki, mintha a Baywach-ból léptem volna elő, nagyon szellemes volt” – áradozott a szaxofonos, aki remekül érezte magát, és egy tavernában azt is megtudta, hogy készül az igazán jó gyros.

„Az igazi gyrost úgy készítik, hogy a kardra először egy friss paradicsomot húznak fel, és csak utána a húst, A paradicsom állagából lehet következtetni arra, hogy valóban friss gyros húst kap a vevő” – árulta el a titkot Marcellina.

Az énekesnő egy vlogot is készített az utazásról! Ide kattintva te is megnézheted!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?