HŰHA

Nem hiszed el, mire jutott az FBI VV Fanni ügyében

Az amerikaiak vizsgálatáról a Novozánszki család ügyvédje, dr. Lichy József beszélt a Music FM Önindító címû reggeli mûsorában szerda reggel.
  • Szerző: Totti

A védő bevallása szerint a külföldiek bevetették a kedvenc módszerüket, a viselkedéselemzést alkalmazták B. Lászlónál is. A profilozást is elvégezték, hátha közelebb jutnak a megoldáshoz. VV Fannit az FBI szerint bányatóba dobták megölése után, írta meg a Bors.

Õk profilozásnak nevezik. Középpontba helyezik a gyanúsított személyiségét és a motivációját, és tulajdonképpen megvizsgálnak mindent. A tett előzményeit, a pszichológiai állapotát az illetőnek. A környezetét, családi, szociológiai hátterét, vagy éppen az iskolázottságát, életkorát, lakhelyét, még az elkövetés munkamódszerét is, és próbálják kideríteni a tőle elvárható magatartást, főleg feszült helyzetben – mondta az ügyvéd Bochkor Gáboréknak. - Tehát Fanni ügyében azt, hogy milyen az elvárható magatartás a gyanúsítottól akkor, amikor azzal szembesül, hogy például el kellene tüntetni egy holttestetkonkretizálta az ügyvéd, aki úgy tudja: az FBI-osok abban tudtak segíteni, hogy B. László milyen irányban indulhatott a holttesttel.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?