HŰHA

Nem hiszed el, milyen ruhában mutatkozott nyilvánosan Katie Holmes

Tom Cruise ex-felesége megint bebizonyította, hogy ízlésén még mindig bőven akad csiszolni való!
  • Szerző: Ripost

A divatért egyébként rajongó, gyönyörű színésznő meglehetősen furcsa szettben jelent meg az Intimissimi on Ice nevű szuperprodukció partiján. A veronai rendezvényen több világsztár, köztük Irina Shayk is részt vett. Katie Holmesra viszont egyáltalán nem lehetett számítani, így mindenkit meglepett az amerikai filmszínésznő felbukkanása.

Nem elég, hogy Katie Holmes egészen Veronáig utazott egy kis partihangulatért, de olyan ruhát öltött magára az alkalomra, hogy aki véletlenül felismerte benne, csak lesett! Katie szettje egy fekete színű  nadrág volt egy szál fekete melltartóval - amit fotózáskor egy végig kigombolt farmeringgel takart el.

Sokaknak nem tetszett Katie szettje, míg mások rajongásig dicsérték. Nem kizárt, hogy a színésznő azért vette ennyire lazára az estét, mert végre előrukkolt évek óta rejtegetett titkával, miszerint ő és a színes bőrű színész, Jamie Foxx immár egy párt alkotnak. Állítólag azért hallgatott hosszú ideig szerelméről, mert volt férje, Tom Cruise titoktartási szerződést íratott alá vele, és eltiltotta a randizástól - hogy ne tűnjön rajongói szemében óriási baleknak.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legjobb töltött káposzta receptek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?