HŰHA

Nem hiszed el, ki ír könyvet a botrányhős magyar legendáról

Micsoda fordulat: egy éve még javában dúlt a viszály Oszter Sándor családjában, aki méltatlannak találta lányához annak párját. Most pedig nemcsak szent a béke, de egy egészen különleges projektre készül a színész veje.
  • Szerző: Totti

Úgy látszik, a Kossuth-díjas magyar művész nemcsak kibékült a vejével, a hajdani bokszolóval, de még az önéletrajzi könyvét is rábízta! Pedig tavaly ilyenkor még hallani sem akart lánya élettársáról, Popovics Tamásról, sőt nagyon rossz véleménnyel volt róla.

Ám a két férfi – minden bizonnyal – Oszter Alexandra miatt kibékült. Pedig tavaly a színésznő közösségi oldalán azt írta, hogy elhatárolódik, édesapjától.

S hogy mit posztolt a napokban Alexandra párja, Popovics Tamás?

„Egy olyan ember életrajzát írom, aki a San Remó-i és San Sebastian-i filmfesztiválok nagydíjasa volt (a Kitörés és a Meztelen vagyok című filmekért), kártyameghívást kapott Alain Delon és Vittorio Gassman pókerasztalához, hollywoodi szerződés lapult a zsebében, ám mégis a hazáját választotta” – írta közösségi oldalán a férfi, akit a bejegyzés kapcsán a Bors napilap keresett meg.

 A színész lányának élettársa nem tagadja, sokáig nem volt idilli az apósával való viszonya, de most már minden rendben. Az Oszter Sándor – Az ember – című olvasmányos regénye pedig várhatóan ősszel jelenik meg.

„Minden családban előfordulnak viták, de azt gondolom, hogy két intelligens ember, miután elmélyedt magában, felül tud kerekedni önmagán. Nálunk is ez történt. Mindketten lehiggadtunk, szeretteink és a magunk érdekében a legnagyobb tiszteletben és barátságban telnek napjaink. Ennélfogva jó a viszony – nyilatkozta a Borsnak Popovics. – Természetesen nagy ráhatással volt a döntésemre Alexandra, nem saját kútfőből találtam ki, hogy félreteszem, amin épp dolgozom, és ezt az életrajzi alkotást – aminek megírásához Sándor bátyámmal folyamatosan értekezünk telefonon és hetente egyszer közösen eltöltünk egy napot – helyezem előtérbe.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?