HŰHA

Nem hajlandó elhagyni a kórházat Törőcsik Mari

Törőcsik Mari nem hajlandó elhagyni a vidéki kórházat, ahol régóta lábadozik. A nemzet színészét hiába kérlelték, nem engedélyezte átszállítását egy budapesti kórházba a mûvésznő.
  • Szerző: Ripost

Ahogy arról korábban a %% is beszámolt, Törőcsik Mari már hónapok óta egy Velem közeli kórházban gyengélkedik. A napokban munkatársunk is meglátogatta a nemzet színészét, aki megígérte: felgyógyul.

Azonban a színésznőért nagyon sokan aggódnak, és a legjobbat akarják számára, a Blikk úgy tudja: maga Orbán Viktor kormányfő is ellátogatott hozzá, és arra kérte a művésznőt, hogy költözzön át egy fővárosi kórházba.

A miniszterelnök azonban hiába kérlelte a nemzet színészét, hogy engedélyezze átszállítását, Törőcsik Mari határozottan elutasította azt.

Orbán azért javasolta Törőcsiknek a visszatérést a fővárosba, hogy közelebb legyen barátaihoz, és ott folytassák a kezelését, ahol korábban félbehagyták.

Kárász Róbert, az ATV Start műsorvezetője – aki rendszeresen látogatja Szombathelyen a színésznőt – össze is futott a miniszterelnökkel a kórházban, amikor Orbán váratlanul Törőcsik Marihoz érkezett, ám együttes erővel sem sikerült meggyőzni a színésznőt a Budapestre költözésről.

" Öt-hat éve mellette vagyok már, a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítványt együtt csináljuk. Jól ismerem, és be kell vallanom, aggódom a sorsáért. Amikor csak tehetem, meglátogatom, a legutóbb éppen a miniszterelnökkel, Orbán Viktorral találkoztam a folyosón

– nyilatkozta  Kárász.

" Váltottunk pár szót a miniszterelnök úrral arról, hogy vajon a művésznő állapotához képest jó helyen van-e, és biztos, hogy hallgatni kellene-e rá, hiszen nem engedi, hogy esetleg egy, még a szombathelyinél is jobban felszerelt intézménybe szállítsák.

Az is szóba került, hogy a távolság miatt esetleg helikopterrel szállíttatnánk át. Azonban ő nemet mondott, Velem közelében szeretne maradni

- árulta el  a műsorvezető.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?