HŰHA

Nekiestek a rajongók Tücsinek, durva, ami miatt támadják

A mûsorvezető összeköti a kellemeset a hasznossal: két hónapos kislányával edz, ám sokak szerint ezzel óriási hibát követ el.
  • Szerző: ripost

Elszabadultak az indulatok Tücsi Youtube-csatornáján, miután feltöltötte legutóbbi videóját, amin olyan gyakorlatokat mutat be, amit a kisbabával együtt is könnyedén végezhetnek az anyukák.

A felvétel sokaknál nem aratott túl nagy sikert, a hozzászóló nők a legkülönfélébb okok miatt bántják az újdonsült édesanyát.

Tücsi két hónapos lánya, Nara az edzés nagy részét végigaludta, ráadásul sokak szerint nem szabadna egy ilyen pici babát ültetni, mert még nem tudja megfelelően tartani a fejét.

Mások azt nehezményezik, hogy Tücsi olyan gyakorlatokat végez, amit ilyen rövid idővel a szülés után szerintük nem is szabadna.

"Lehet, hogy te élvezted, de a gyerek egyáltalán nem... Miért nem hagyod szegényt aludni? Forgatod jobbra, balra, fel, le... Nagyon nem tesz jót neki. Főleg az, ahogy ülteted. De ha nekünk nem hiszel, kérd ki a védőnőt véleményét. Minden épeszű, hivatásához értő személy egyet fog velünk érteni" - írta egy nő, akinek a hozzászólását több másik is követte, ám időközben ezek eltűntek a sztár oldaláról, valószínűleg törölte azokat.

A %% megkereste Tücsit is a témával kapcsolatosan, ám ő nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?