HŰHA

Nehéz időszakon van túl Radics Gigi!

A napokban fontos korszakot zárhatott le az életében Radics Gigi. Az énekesnő leérettségizett, a sikeres vizsgák miatt pedig rendkívül boldog, hiszen nehéz hónapok állnak mögötte.
  • Szerző: Ripost

Kikerülhetetlen kérdés, hiszen most értek véget az érettségi vizsgák: hogyan sikerült átvészelned ezt a néhány hónapot, mennyire izgultál?

Nem is akarom kikerülni ezt a kérdést, mert nagyon nagy boldogság, hogy megvan ez a fontos mérföldkő is az életemben, pedig bevallom nagyon tartottam tőle. Egy ideje már csak ezzel kelek és fekszem, úgyhogy jó érzés túl lenni rajta. Szerencsére nagyon jól sikerült minden vizsgám és az öcsémnek Tamásnak is, úgyhogy jó csapat voltunk, sikeresen felkészültünk a nagy megmérettetésre. Mivel én 0. nyelvi évfolyamos voltam anno és csúsztam is egy évet a Megasztár miatt, ezért most volt esedékes az érettségi, Tamás pedig beért engem időben. Nagyon vicces volt mikor ugyanabban a teremben készült fel, amelyikben én is feleltem, de a közös tablónk is örök emlék lesz most már.

A kapott osztályzatok beváltották a hozzájuk fűzött reményeket?

Maximalista vagyok, de már a szerényebb jegyekkel is beértem volna a vizsgák előtt, viszont nagyon jól sikerült minden, úgyhogy nem lehet okom panaszra.

Mit tanácsolsz azoknak a fiataloknak, akik előtt még ott áll az érettségi? Van tuti stressz elleni tipped? Te mivel vezetted le a feszültséget?

Nem volt időm még levezetni se a feszültséget, az elmúlt hetekben folyamatosan dolgoztam, videóklipet forgattunk vidéken és rengeteg fellépés volt ezek között. Egyébként én az edzésre esküszöm, ott mindig megnyugszom és levezetem a felgyülemlett feszültséget. Tanácsolni azt tudnám a jövőre érettségizőknek, hogy tudatosan koncentráljanak, mert az izgulással el lehet rontani sok mindent, nem csak az érettségit vagy más vizsgákat. Hallgassanak sok zenét, kapcsolódjanak ki két tanulás között, sportoljanak, az mindig segít felfrissülni.

Most jelent meg meg az új kliped, mesélnél erről bővebben? Miről szól, mi ihlette, mire számíthatnak a rajongók, pörgősebb nyári vagy lassúbb érzelmes dalra?

A Give Love Back című dalom eleve egy nagyon pozitív töltetű pörgős, táncos dal, arról szól mennyire hálás vagyok a sok szeretetért, amit kapok a közönségtől és hogy ezt a sok jót valamilyen formában szeretném visszaadni. A forgatás helyszíne Szekszárd mellett egy kis faluban volt, körülbelül 40 fok volt napsütésben. Ráadásul volt olyan jelenet amikor bundában kellett táncolnom egy felgyújtott autó roncsai előtt. 21 órás lett a forgatás a tervezett 10 helyett, de a közel 30 fős stábom végig kiállt mellettem, mindenki nagyon profin támogatott, hogy a lehető legjobb legyen a klip. Ezúttal a táncos, popos oldalamat is megmutatom a rajongóknak, remélem ez is tetszeni fog.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?