HŰHA

Négymillió forintot nyert az óvodapedagógus-rendőrnyomozó!

Richárd imád kerékpározni, napi 100-150 kilométernyi távot képes megtenni. Tervei között szerepel egy nagyobb túra is.
  • Szerző: Ripost

Több mint négymillió forintot vitt haza az Áll az alku kedd esti adásában Gyúró Richárd!

A Budapesten élő rendőrnyomozó izgalmas életutat tudhat maga mögött: több mint húsz évvel ezelőtt óvodapedagógusi végzettséget szerzett, mert nagyon szereti a gyermekeket. Ezt egy éles váltás követte, amikor a Rendőrtiszti Főiskolán szerzett diplomát.

"Mindig könnyen megtaláltam a közös hangot a kicsikkel, ám akkoriban, amikor végeztem, nem tudtam volna megélni a fizetésemből. Ezért szakmát váltottam, nyomozó lettem, a munkám mellett viszont elvégeztem az óvodavezetői képzést és a jogi egyetemet is" - árulta el a %%-nak Richárd. 

A nyugalmas életet tehát veszélyes és izgalmas helyzetekre cserélte, amikből nem volt hiány az elmúlt években. Most azonban már biztos abban, hogy a jelenlegi szakmájában marad.

Óvodavezetőnek visszamehetnék, de úgy érzem, több mint húsz év után nem szeretném feladni a jelenlegi hivatásomat.

Az Áll az alku műsorába édesanyja javaslatára jelentkezett, az asszony megérzései pedig jónak bizonyultak, hiszen mesés nyereménnyel távozott a műsorból.

"Valójában hárommillió forintra volt szükségem, ezért nagy öröm számomra a nyeremény. Imádok kerékpározni, 2016-ban már eltekertem Budapesttől a szlovén tengerpartig. Nemrégiben hazánk országhatárát tekertem körbe. Terveim között szerepel, hogy a maradék összegből ennél nagyobb távot is megtehessek. Napi 100-150 km-es etapokat teljesítek. Remélem, idén egy hetet tudok majd egyfolytában is biciklizni" - fogalmazott Richárd.

És ezeket olvastad már?