HŰHA

Nászútja után milliárdoshoz utazott Rúzsa Magdi

Az énekesnő alig három hete házas, de máris kontinensnyi távolságra utazott élete szerelmétől, aki munkája miatt maradt itthon.
  • Szerző: Buster

Rúzsa Magdi szeptember 16-án Isten előtt is kimondta a boldogító igent szerelmének, Vilmosnak, majd az etyeki lakodalom után repülőre szálltak, átadták magukat a mézes hetek, vagyis inkább napok örömeinek. A pár Calabriába utazott nászútra, ahol csak négy nyugalmas napot tudtak eltölteni, mivel az egyetemi docensként dolgozó Vilmosnak megkezdődött a tanév. Az énekesnő számára ugyanakkor véget ért a nyári pörgés, és kihasználta az időt arra, hogy elutazzon még egy kicsit kikapcsolódni. 

"Magdi és Vilmos csodás napokat töltött Olaszországban az esküvőjük után. Az nem véletlen, hogy erről nem mutatott képeket a rajongóknak. Igyekeztek csak egymásra figyelni, ha már úgy alakult, hogy nem tudtak hosszabb nászútra utazni. Vilmos az egyetemi elfoglaltságai miatt képtelen volt hosszabb időre elszabadulni”

– kezdte a %%-nak a pár egyik ismerőse, aki úgy tudja, az énekesnő egy magyar származású milliárdos üzletember meghívásának tesz eleget a napokban.

"Henry Kallan hotellánc-tulajdonos nagy kedvence Magdi, és jó ideje szerette volna már vendégül látni őt a New York-i szállodájában. Magdinak most lett némi ideje, hogy megejtse az utat, így egy barátnőjével el is utazott pihenni”

– mondta informátorunk, aki azt is hozzátette: az énekesnő új kihívásokkal néz szembe ősszel, ezért is fontos számára, hogy kipihenje magát...

1 milliós út ajándékba

Nem olcsó egy New York-i út, hiszen ha hónapokkal előre tudjuk is, mikor szeretnénk repülni, a legtöbb légitársaságnál ki kell fizetnünk az oda-vissza útért 150 ezer forintot. A szállás még ennél is bajosabb, különösen, ha a Magdit meghívó Kallan szállodáját választjuk. A Hotel Elysée ugyanis a legolcsóbb szobáját is 100 ezer forintos áron kínálja egy éjszakára. Az énekesnő feltehetően legalább egy hetet tölt kint így, ha saját zsebből állná a szállását, 700 ezret kellene kicsengetnie. Ráadásul New York igen drága város, ahol turistaként napi 20 ezer forintot játszva el lehet költeni, még akkor is, ha nem akarunk nagy lábon élni. Ez így összesen hozzávetőleg 1 milliót tesz ki.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?