HŰHA

Nagyon kiakadt Tóth Gabi, durva, mit terjesztenek róla

Bár az énekesnő sokszor lát utálkozást a közösségi médiában, ezt most nem hagyta annyiban!
  • Szerző: Ripost

Tóth Gabit közösségi oldalán időnként a rövid haja miatt támadják, ám ezt most nem hagyta szó nélkül, nagyon eldurvultak ugyanis a kommentek."Egy nő írt az egyik képem alá, hogy úgy nézek ki, mint egy rákos beteg, csak a kendő hiányzik a fejemről. Azt gondoltam, erre reagálnom kell, így elmondtam, hogy ez megengedhetetlen. Hogy veszi a bátorságot, hogy ilyet írjon? Nem gondol abba bele, hogy ezzel hány olyan érintett embertársunkat bánt meg, aki rákkal küzd, vagy kemoterápiás kezelésen vesz részt, élete legnehezebb félelmeivel kell szembenéznie neki és a hozzátartozóinak "– fakadt ki Gabi a Blikknek.

"Valószínűleg érezte, hogy túl messzire ment, később törölte a kommentet, majd priváttá tette a profilját. Remélem, egy kicsit magába néz, ahogyan az a 10-15 ember is, akinek tetszett a megjegyzése" – tette hozzá az énekesnő.

Tóth Gabi egyébként azt mondja, gyakran szembesül azzal, hogy a közösségi média hogyan mérgezi meg sokak gondolkodását, életét - de tenni szeretne ellene!

"Polus Enikő mentálhigiénés szakemberrel úgy döntöttünk, tavasszal útjára indítunk több kezdeményezést. Szeretnénk sok fiatalnak segíteni abban, hogy képesek legyenek elfogadni és szeretni önmagukat, szűrjék az online felületeket, ne engedjék az online bántalmazást és zaklatást, ha nehézségeik vannak, kérjenek segítséget, és keressék offline is egymás társaságát" – mesélt terveiről Gabi.

És ezeket olvastad már?