HŰHA

Nagylelkű felajánlás, rászoruló gyerekeknek segít Mága Zoltán

A hegedűművészhez több ismert ember is csatlakozott, így még több informatikai eszközzel tudják segíteni a rászoruló gyermekek digitális oktatását.
  • Szerző: Ripost

Újabb 50 darab informatikai eszközzel tudták segíteni Mága Zoltánék a rászoruló gyermekek digitális oktatását! A hegedűművész felhívásához több ismert ember is csatlakozott, így az eddig kiosztott több száz tablet mellett, újabb ötvennel tudtak segíteni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A hegedűművész nagy segítségére volt művész társa, Roby Lakatos is.

Fotó: Facebook

„Ahogy azt már korábban jeleztem, a felhívásomhoz több közéleti személyiség és művész is csatlakozott, így az eddig kiosztott több száz tablet mellett újabb 50 informatikai eszközzel tudtuk segíteni a rászoruló roma és nem roma gyermekek digitális oktatását. A világhírű hegedűművész barátom, Roby Lakatos támogatásával olyan 50 általános iskolás gyermeknek segíthettünk, akik a veszélyhelyzet miatt elrendelt digitális tanrendben nem, vagy csak nehézségek árán tudtak eddig részt venni az online oktatásban” – olvasható a hegedűművész bejegyzésében, aki köszönetét fejezi ki mindenkinek, aki csatalakozott a felhívásához, illetve valamilyen módon segítséget nyújtott.

„Köszönetem szeretném kifejezni a felhívásomhoz csatlakozottaknak, és mindazoknak, akik bármilyen módon segítséget nyújtanak embertársainknak, közösségeknek. Hiszem, hogy közös összefogással és szeretettel, és az egymás iránti tisztelettel enyhíteni tudunk a nélkülözők, rászorulók szükségén” – fogalmazott a művész.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?