HŰHA

Dagad a botrány: Szexuális zaklatással vádolták meg a magyar sztárt

Hétfő délután nézett farkasszemet Alekosz és Baukó Éva az Érdi Járásbíróságon, ám a háború nem állt meg ennyivel.
  • Szerző: Doris

Bár hétfőn is rekkenő hőség uralkodott Magyarországon, az Érdi Járásbíróságon meglehetősen fagyos volt a hangulat. Ugyanis ekkor nézett farkasszemet egymással a két egykori jóbarát, Baukó Éva és Alekosz.

Dagad a botrány: Szexuális zaklatással vádolták meg a magyar sztárt

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Mint ismeretes, a két egykori valóságshow-szereplő vitája egy 100 ezer forintos tartozás miatt robbant ki, ami aztán odáig fajult, hogy Éva nyilvánosságra hozta a közösségi oldalán kettejük beszélgetését, amelyben Alekosz kéretlenül önkényuralmi jelképeket küldött neki. Ezután döntött úgy a csajozógép, hogy büntetőpert indít egykori barátja ellen, amiért szerinte Éva megsértette a becsületét és rágalmazta őt.

A páros hétfőn lehetőséget kaptak a békülésre, de Alekosz erre nem volt hajlandó, így a háború folytatódik. Alekosz kedd reggel a Facebookon reagált a hétfői fejleményekre.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Szerintem minden pert nagyon komolyan kell venni, és bizony igen beszédes Éva részéről az effajta lenéző méltatlankodás. Ő azt mondja, hogy nem vagyok tisztában alapvető jogi fogalmakkal. A rágalmazás és becsületsértés fogalmának az eldöntésére gondol. Először a tartozásom visszafizetésének határideje előtt nyilvánosan nemfizetéssel megvádol, majd a neki más beszélgetések kapcsán elküldött Hitler portrét, zaklatásnak állítja be. Nyilvánosan. Itt, nem állt meg, tovább ment. Felszólította az embereket, hogy mint ilyennek, náci zaklatónak, kölcsönt vissza nem adónak, pénzt senki ne adjon. Természetesen, ezt is a tisztelt nyilvánosság előtt. Megjegyzem, Baukó Éva a kölcsönt egy összegben határidőre maradéktalanul visszakapta. Sohasem volt bennem nemfizetési hajlandóság. Aki azt gondolná, hogy Éva itt megállt, az téved. Ezután – következett a már jól bevált Havas Henrik módszer, a szexuális zaklatás. Ezzel vádolt meg engem Baukó Éva, tette ezt természetesen a lehető legnagyobb publicitással”

- fogalmazott Alekosz.

Vajon hogy folytatódik a harc?

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?