HŰHA

Nagy a baj, tartozás miatt zárolták a magyar sztár teljes vagyonát

Az ügyészséghez fordult Cicciolina, mert elvesztette egyetlen bevételi forrását.
  • Szerző: Totti

Az egykor olasz képviselőként dolgozó Staller Ilona több százezer forintnyi nyugdíját egy ingatlan miatti adósság miatt befagyasztották. A volt pornódíva nem hagyja annyiban az ügyet, állítja: semmiféle tartozása sincs.

Szerinte, ha még így is lenne, akkor sem vonhatnák meg a teljes összeget tőle. Az olasz sajtóban megjelent cikkek alapján a jövedelem zárolásának oka abból fakad, hogy Ilona tulajdonosa egy luxusapartmannak, amelynek kapcsán, egyes források szerint, közel 22,5 millió forintnyi eurót kérnek számon rajta- írta meg a Blikk.

Az, hogy befagyasztották az életjáradékomat, nagyon megviselt, hiszen ez volt az egyetlen biztos jövedelmem

- nyilatkozta Cicciolina. - Az összeget már 2017 májusa óta nem utalják, ez pedig komoly gondot jelent nekem. Arról nem is beszélve, hogy szeretném, ha mihamarabb tisztázódna a tartozással kapcsolatos ügy is.”

A pénz nem maga miatt fontos a magyar származású sztárnak, főként a nehéz helyzetben lévő tanuló fiát, Ludwigot, valamint az itthon élő rokonait is segíti jövedelméből. De nem csak ez az egy peres ügye van Ilonának. Korábban beperelte a nevével visszaélő éttermek tulajdonosait, ebben az ügyben is várja a pozitív végkifejletet. Emellett az egyik szomszédja azzal vádolja, hogy Cicciolina kutyája megharapta az ujját.

És ezeket olvastad már?