HŰHA

Nagy a baj: börtönbe kerülhet a csinos magyar színésznő

Fésûs Nellynek fél éve van arra, hogy megállapodjon a tavaly novemberben általa okozott autóbaleset súlyos sérültjével, ha nem sikerül, akár börtönbe is kerülhet...
  • Szerző: Ripost

Fésűs Nelly tavaly ősszel okozott súlyos közlekedési balesetet, melyért a törvények szerint akár egy évig terjedő szabadságvesztést is kaphatna, de ha sikerül megegyeznie a sérültekkel, úgy megúszhatja a büntetést. Ám ezért a színésznőnek mélyen a zsebébe kell nyúlnia, több millió forintot is kérhet a súlyosan sérült hölgy. A rendőrség augusztus végén zárta le a nyomozást, majd az ügyet vádemelési javaslattal átadták az ügyészségnek.

Az ügyészség a gyanúsítottal szemben a büntetőeljárást 6 hónapra felfüggesztette, és az ügyet közvetítői eljárásra utalta” – közölte az illetékes hatóság a Blikk-kel.

„Anyagi kár lehet az autóban keletkezett sérülés, az erkölcsi pedig egy esetleges elmaradt utazás, amelyet már előre lefoglaltak, vagy egy üzleti tárgyalás, amely a baleset miatt meghiúsult” – mondta a lapnak dr. Kamarás Péter ügyvéd. „A sértett kérheti a vétkes sofőrt, hogy fizesse meg az orvosi kezelése költségeit, valamint a munkából való kiesés értékét is. Ez több millió forintot is jelenthet.

 

Ilyenkor a felek inkább megegyeznek a tárgyalótermen kívül, mert így a sértett hamarabb pénzhez jut, míg a vétkesnek nem kell számolnia a büntetéssel, ugyanis megszűnik ellene az eljárás

– tette hozzá a jog embere.

„Végtelenül örülök, hogy a baleset sérültje jól van, s hogy nagyobb baj nem történt. Természetesen a mediációs eljáráson részt veszünk, az okozott kárt megtérítjük” – nyilatkozta a lapnak Fésűs Nelly a tavaly novemberi eset kapcsán, amikor az M0-s autópályán három autó és egy kisbusz ütközött. A színésznő elismerte a felelősségét a balesetben, melyben egy nő súlyosan megsérült.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?