HŰHA

Mutatjuk, mitől fog ma megütni a guta

Valószínûleg még nem hallottál Wang Sicongról, de most garantáltan egy életre megjegyzed a nevét. Õ a férfi, akinek a kutyája is gazdagabb, mint amilyen a több milliárdot megnyerő lottómilliomos valaha is lesz.
címkék:
  • Szerző: The_M

Kedvenc kutyájának, Kekének most vett két darab Apple okosórát, aminek darabja körülbelül 350 ezer forint arrafelé. Persze a kutyának semmi szüksége rájuk, és érthetően használni sem tudja, de a mellső lábain azért folyton ott vannak a luxuskütyük. De több százezres Fendi táskái is vannak a blökinek.

Rengetegen utálják

Wang a költekezési szokásaival érthetően nem a honfitársai kedvence, és a kínai Twitter-klónon, a Weibón rengeteg támadást kap. A legtöbben azért utálják, mert a kutyájára több pénzt szór el havonta, mint amennyit más egy év alatt keres. Mindezt pedig olyan szemtelen módon tolja a világ orra alá, hogy azon nehéz nem felháborodni.

Az apja se normális

Az idősebb Wang, Jianlin szintén nem aggódja túl az anyagi kérdéseket. Kína leggazdagabb embereként, gyakorlatilag mindent megvehet, és általában meg is vesz. Van saját focicsapata, hajógyára, éttermei, és még ki tudja, mi mindene. De van is miből játszadoznia.

A becsült vagyona ugyanis valahol 25 milliárd angol font körül van. Amit nem szeretnénk forintra átszámolva leírni, mert akkor mindenki szívrohamot kap.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?