HŰHA

Most beígérték neki: Érik a pofon Puzsér Róbertnek

Puzsér Róbert napok óta támadja a róla véleményt formáló sztárokat. A majkás "buliba" már belekeveredett Sipos Tomi is, aki most helyretette az önjelölt megmondóembert.
  • Szerző: Buster

Ahogy arról a %% korábban beszámolt, Puzsér Róbert nekiment Majkának, mivel nehezen viseli, ha a kritikát nem ő fogalmazza meg, hanem róla teszi ezt valaki. Ilyenkor fenemód bedühödik, és nekitámad annak, aki véleményt mer formálni viselkedéséről, vagy úgy általában a Puzsér-jelenségről.

Majkával folytatott internetes csörtéjébe belekeveredett az Irigy Hónaljmirigy egyik tagja, Sipos Tomi is, jelezvén rapper posztja alatt, hogy örömmel "szájba rúgná" a véleményvezért.

Ez után persze Puzsér úgy érezte, hogy nála a labda, és keményen nekiugrott egy újabb posztban, melyben már a rendőrséget kérte, hogy nézzenek szét a csapat korábbi koncertjeinek helyszínén, hátha találnak fel nem derített "hajléktalanbántalmazásokat". Nos, most Sipos Tomi tett még egy lapáttal a tűzre, és egy hosszabb bejegyzésben üzent vereteset Puzsérnak. Még egy térdre fektetéses fenekelés is szóba kerül...

Kemény szavak ezek, és szinte biztosak lehetünk benne, hogy Puzsér már órák óta fogalmazza az ellencsapást...

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?