HŰHA

"Mocskolódtam, haragudtam sírtam": kitálalt volt férjéről a TV2 sztárja

Az Ázsia Expressz új évadának sztárja a fiatal kora ellenére már túl van egy rosszul sikerült házasságon, ám azóta rendbe jött a kapcsolatuk.
  • Szerző: ripost

Rosszul sikerült házassága után sikerült rendbe raknia az életét Horváth Grétának

Az Ázsia Expressz sztárja fiatal kora ellenére már túl van egy váláson: volt férjével sokáig csatároztak egymással, de kisfiuk, Filip kedvéért sikerült rendezniük a kapcsolatukat.

Gréta az Instagramon kívánt boldog apák napját a volt férjének, és jelenlegi párjának is, akinek a békét köszönheti. Egy hosszú bejegyzésben írta le exével kapcsolatos érzéseit.

"Ennél az ünnepnél helytálló a többes szám. Nagyon hálás vagyok, mert két ilyen férfi szereti, gondozza a gyermekem! Olyan boldog vagyok, mert az elmúlt két évben helyére került minden. Filip édesapjával rendeztük a dolgaink. Béke van. Hatalmas szerepe van ebben Barinak! Sok mindent megértettem, elfogadtam, megfejtettem. A csalódás az hatalmas volt, de ha anno a házasságommal nem történik ez meg, akkor most nem az lennék, aki ma vagyok. Szeretem ezt a nőt, aki lettem. Ebben pedig ennek a két férfinak nagyon sokat köszönhetek! Hiába válik el az ember, gondoljatok bele milyen jó, hogy Filipet ennyi szuper ember veszi körül. Lehet ezeket a dolgokat gyászolni, kell is, én is ezt tettem. Sokat mocskolódtam, haragudtam, sírtam. De ami most van az több mint a boldogságom! Köszönöm, hogy vagytok Nekünk, Nekem. Édesapámnak pedig külön köszönet, mert szuper nagypapa. A boldogságot megtanulni, megszerezni, megérteni IDÕ! Önmagunkkal megbarátkozni és elfogadni, BÁTORSÁG! Másokat úgy szeretni, amilyenek, nem megváltoztatni az pedig SZABADSÁG!" - írta a fotóhoz a sztár.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Horváth Gréta (@horvath_greta_official) által megosztott bejegyzés,

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?