HŰHA

Mindenkit meglepett Weisz Fanni, példátlan lépésre szánta el magát!

A csinos modell olyasmit talált ki, amire még nem volt példa a magyar média történetében. Kezdeményezésével hidat építene a siketek és hallók között.
  • Szerző: Ripost

Formabontó ötlettel állt elő Weisz Fanni! A siket modell úgy döntött, hogy ha van igény rá, ezentúl a közösségi oldalain, videókban tanítaná meg jelelni a halló embereket.

Fanni remekül tud szájról olvasni, és egy készülék segítségével némileg hall is, ám ez utóbbit nem szívesen használja, mivel az ő világa gyermekkora óta a csend.

"Sokan írtok nekem, hogy szeretnétek megtanulni jelelni, ezért mit szólnátok, ha hetente egyszer megtanítanék nektek egy-két szót? Lenne hozzá kedvetek? Kérlek titeket, kommentben mondjátok el, ha szeretnétek tanulni, mert akkor mindent úgy csinálok majd, hogy nektek jó legyen!" - üzente az Instagramra feltöltött videójában Fanni.

 

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

Ötletét szinte kivétel nélkül mindenki örömmel fogadta, Fanni kezdeményezésének hála pedig könnyen lehet, hogy idővel a halló emberek majd könnyebben megértik és elfogadják siket társaikat.

És ezeket olvastad már?