HŰHA

Vajon hány éves ez a magyar sztár?

A sztár szerint ő még csak most töltötte be a 18. életévét, ezért nem szabad bácsinak sem hívni.
  • Szerző: Ripost

Korda György nagyszabású partit tartott a 81. születésnapján, de közbejött egy kis probléma: lemerült egy elem, és kialudtak a fények. Végül Klárika mentette meg a bulit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

A hatalmas villában ugyanis egyetlen működő gombelem sem volt, amivel a hangulatfényeket fel tudták volna kapcsolni. Klárika azonban az éjszaka közepén elment a közeli benzinkútig, hogy vegyen egyet, amivel ismét fénybe borulhatott a Korda piano bár, a buli pedig azonnal folytatódott tovább.

Korda György minden évben hatalmas partit tart a születésnapján a Korda-villában, ahol vendégül látja barátait, a hely hangulata pedig mindig elvarázsolja az odaérkezőket. A sztár idén a 81. születésnapját ünnepelte, de megtiltotta, hogy bárki is a bácsi szót használja, ha megszólítja őt. Az énekes ugyanis úgy érzi, még csak most vált felnőtté.

„Ez a nyolcvanegy egy hatalmas tévedés! Én most töltöttem be a tizennyolcat, a bácsi szót pedig abszolút ne használjuk, hiszen én még fiatal vagyok” – mondta Korda György.

Az ünnepségre sokan elmentek, Kökény Attila például a Szeptember című számmal köszöntötte a sztárt, de mások mellett jelen volt Harsányi Levente és Schmuck Andor, valamint a felesége is. Kordát három szülinapi tortával is köszöntötték, utána Klárikával táncra buzdították a vendégeket. A pár később a próbateremben folytatta, és ott is zárták az örök fiatal Korda Gyuri születésnapját – számolt be a Bors.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?