HŰHA

Mindene semmivé lett, égő otthonából menekült a TV2 sztárja!

A Nagy Duett sztárja bármit elvisel, hiszen az elmúlt években olyan sok rémségben volt része, mint kevés embernek.
  • Szerző: Ripost

Peller Károly népszerű, bomlanak utána a nők és sikert sikerre halmoz: mindezek alapján senki nem gondolná, hogy fiatal kora ellenére igazi sorscsapásokat kellett már átélnie, sok esetben szó szerint túlélnie.

A Nagy Duett sztárja durva helyzetekbe keveredett, amelyekről kendőzetlenül vallott a Borsnak.

"Egy autóbalesettel kezdődött. Tizenkilenc-húszéves lehettem, amikor anyukám kocsijával megcsúsztam egy olajfolton. A villamossíneken kötöttem ki úgy, hogy a Lada az oldalára fordult" - árulta el a színész, aki nem is akart többé autóba ülni, ám végül mégis erőt vett magán.

Ekkor történt az újabb szörnyűség, ami akár tragédiához is vezethetett volna, Pellert ugyanis jobbról kétszázzal megelőzte egy autó, ő pedig a szalagkorlátnak csapódott. 

"A domboldalba beleállt és háromszor bukfencezett az autó."

Tudtam, hogy meg fogok halni, lepergett előttem az életem.

"A rendőrök nem hittek a szemüknek, amikor sérülés nélkül szálltam ki."

2001 januárjában aztán békésen aludt a családi házuk tetőterében, amikor édesanyja sikolyaira felriadt. Az egész emeleten gomolygott a füst, Peller a családjával menekült az égő házból.

"Sosem felejtem el anyukám arcán a fájdalmat, ahogy életünk munkája semmivé lett. Az akkor eladott szőlősünkért kapott pénzzel együtt."

A színész végül megkérte a tűzoltókat, hogy vigyék vissza a szobájába, miután eloltották a lángokat. Mikor látta, hogy mindenéből csak hamu maradt, sokkot kapott, azóta úgy érzi, sebezhetetlenné vált.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?