HŰHA

Minden megváltozott, újra együtt állhat színpadra Majka és Curtis

A két rapper nyár óta nem mutatkozott együtt nyilvánosan, de múltbéli közös munkájuk miatt most mégis együtt kaphatnak elismerést.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Majka és Curtis három közös dalát is Fonogram-díjra jelölték, így szinte biztos, hogy hosszú hónapok után ismét egy színpadon áll majd a két zenész. A két sztárt utoljára tavaly szeptember 25-én, a TV2 sajtótájékoztatóján lehetett egy helyiségben látni. Majka ugyanis nyáron egy szegedi fellépés előtt kirúgta Curtist, a rapper drogproblémái miatt. Akkor úgy tűnt, hogy ezzel barátságuk is véget ért.

Most azonban három számuk, a Füttyös, a Valami rap és az Irány Sopron! a VOLT Fesztivál tavalyi hivatalos indulója is esélyes a Fonogram Magyar Zenei Díjra.

A jelölésről a Bors Curtist is megkérdezte, aki bizakodó volt. "Mikor kiderült, hogy Fonogram-díjra jelölték három számunkat is, köztük Király Viktorral közös nótánkat, Peti felhívott, hogy menjünk együtt. Mindenki azt hiszi, hogy rosszban vagyunk, pedig ez nem igaz. Történt, ami történt, de rendeződtek a dolgok köztünk, és szoktunk beszélni egymással. Ez a díj most picit más értelmet nyerne, ha megkapnánk, igazán különleges lenne" - mondta, majd hozzátette, hogy közös munkáról egyelőre nincs szó, saját kislemezén dolgozik. Majka azonban nem nyilatkozott a jelölésről.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?