HŰHA

Micsoda fotó, formás popsit villantott Horváth Éva

A sztáranyuka nosztalgikus hangulatban van. Egy 16 évvel ezelőtt készült képet osztott meg.
  • Szerző: RIPOST

Úgy tűnik, Horváth Éva igazán nosztalgikus kedvében van! A csinos sztáranyuka egy 16 évvel ezelőtt készült fotót osztott meg a közösségi oldalán. Rajongói legnagyobb örömére a felvételen szinte semmi sem takarja hibátlan alakját, nem csoda, hogy odáig vannak a bevállalós képért.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Mokka / TV2

Ráadásul Éva azt is megmutatta, mennyit változott a teste ez idő alatt: igazán büszke lehet magára, hiszen a mai napig elképesztő formában van!

„Bizony, az én testem sem lesz már a régi. A második kép 16 évvel ezelőtt készült, de ki a fenét érdekel, ha van egy ilyen tüneményes ördögfiókám” – írta az Instagram-oldalán Éva, aki két fotót is mellékelt. Az első, pár hete készült, mikor a családjával Balin nyaralt, a következő pedig az évekkel ezelőtti fotózáson.

Bizony az én testem sem lesz már a régi, (2. Kép 16 évvel ezelőtt készült), de ki a fenét érdekel, ha van egy ilyen tüneményes ördögfiókám😅 Szerintem sokan vagyunk, így 😉 💙 #gyerekelottesutanazelet #mindenmegvaltozik #nemcsakatested #deezigy #TOKELETES #mylifewithkristof #myloves #origamibikini

És ezeket olvastad már?