HŰHA

Mi történt vele? Alig ismerünk a gyerekszínészre, titokban fotózták le

A 29 éves sztár minden szerepére komolyan felkészül, most is teljesen átszellemülten kapták lencsevégre.
  • Szerző: Ripost

Daniel Radcliffe már rég nem az a kisfiú, akit Harry Potter szerepében megismerhettünk. Felnőtt alakításail pedig elérte, hogy már ne skatulyázzák be a varázslótanonc karakterébe.

Sőt, a színész mostanra annyira felnőtt, hogy inkább a saját apjának tűnik – legalábbis új szerepében. Szerdán a hetvenes években játszódó új filmje forgatásán kapták lencsevégre Danielt.

A 29 éves sztár új filmje, az Escape From Pretoria egyik jelenetében biztosan hosszú hajjal, csíkos pólóingben, világoskék kockás nadrágban és kamionossapkában fog szerepelni. A védjegyének számító szemüveg is rajta lesz, de teljesen más stílust képvisel, mint a Harry Potterben. Radcliffe egyébkén szinte felismerhetetlen volt jelmezében, frissen növesztett szakállal a forgatáson.

A sztár egy fehér bőrű dél-afrikai aktivistát játszik a filmben, aki az apartheid mozgalom, azaz a faji elkülönítés ellen küzdött. Tim Jenkint formálja meg, akit a hetvenes években Pretoria legszigorúbban őrzött börtönében tartottak fogva. A film pedig azon az igaz történeten alapszik, amikor Jenkin 1979-ben megszökött - írja a Daily Mail.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?