HŰHA

Mi történt? Elsírta magát Ördög Nóri a televíziós díjátadón

Tizenkét kategóriában hirdettek győztest a Televíziós Újságírók Díja gálán március 28-án este a Pesti Vígadóban.
  • Szerző: Totti

A legjobb női műsorvezető idén is Ördög Nóra lett, a férfiak között pedig Till Attila győzedelmeskedett. A TV2 tarolt, Liptai Claudiát a zsűritag kategóriában találták a legjobbnak. A legjobb vetélkedők közül pedig az 50 milliós játszma nyert, a legnagyszabásúbb show címet a Ninja Warrior kapta.

Az ötödik alkalommal megrendezett eseményen több mint kétszáz vendég részvételével zajló esemény házigazdája Gundel Takács Gábor volt. Liptai Claudia meghatódott, de viccesen kommentálta díját.

„Azt gondolom, hogy azért is kaptam meg a díjat Majka és Alex mellett, mert egy kicsit jobban ragozok, mint ők – mondta a boldog műsorvezető. - Húsz éve csinálom ezt a szakmát, és annyi minden voltam már: megnyertem a legjobb női műsorvezető díját, most zsűritagként díjaztak, esetleg jövőre, egy nemváltó műtét után a legjobb férfi műsorvezető díját is elviszem. De a viccet félre téve: ebben a szakmában az a legfontosabb, hogy az ember megpróbáljon mindig önmaga lenni. Szerintem ez megy a legnehezebben! Mindig azt díjazzák, ha valakiről nem hull le a lepel és önazonos marad. Úgy érzem, ezért kaptam ezt a díjat.”

A legjobb női műsorvezetőnek járó díjat Ördög Nóra nyerte, aki 2015-ben és 2016-ban és 2017-ben is megkapta az elismerést.

Negyedszerre kaptam meg a díjat, elnézést, hogy bőgök – mondta a díj átvételekor a műsorvezető. – Azt hiszem most már el kell hinnem, hogy valóban a legjobb műsorvezető vagyok, bár az a legfontosabb feladatom, hogy ne higgyem el, hanem ugyanolyan keményen dolgozzak tovább, mint eddig.”

Tilla Attila vitte haza a legjobb férfi műsorvezetőnek járó elismerést.

„Ez az a kategória, ahol ötödik éve ugyanazok a jelöltek: Gundi, Balázs és én – mondta a kategória győztese. - Most ezek szerint én is sorra kerültem, amit nagyon köszönök, boldog vagyok. Öröm, hogy mások is azt látják, hogy szeretem ezeket a műsorokat vezetni, a mai napig is felpörget a pillanat, amikor a stúdióba lépek. Nagyon sokféle produkciót tudtam csinálni tavaly, olyan stábokkal, amelyekkel nagyon jól éreztem magam.”

És ezeket olvastad már?