HŰHA

Mi történt D. Tóth Kriszta arcával?

A bevállalós mûsorvezető nem szégyelli a ráncait! Mióta elmúlt negyven éves, azóta mindennap megmutatja a smink nélküli arcát a közönségnek. Most is így tett!
  • Szerző: B.M.

A csinos műsorvezető elhatározta, hogy egy éven át minden egyes nap betekintést enged a privát szférájába a közönségnek: megmutatja smink nélküli arca hogyan változik. D. Tóth Krisztának nincs mit szégyellnie, nem tart az öregedéstől, és attól sem, hogy természetessége miatt támadások érik.

"Kísérletbe kezdek. Úgy döntöttem, hogy mostantól pontosan egy évig, vagyis a 41. születésnapomig minden nap posztolok magamról egy photosopmentes, szűrőmentes, retusmentes, sminkmentes képet.

Kíváncsi vagyok, hogy mennyit változik egy negyvenéves nő arca 365 nap alatt. Milyen télen, milyen nyáron, milyen, ha boldog, milyen, ha beteg, milyen, ha kialvatlan, milyen, ha kipihent, milyen, ha gondterhelt, milyen, ha felszabadult, milyen, ha bal lábbal kelt föl, és milyen, ha jobbal. Mindenféle módosítás nélkül, a maga nyers valóságában.

Hölgyek, urak, ez itt a Negyven éve a Földön szelfi challenge. (...)" - írta februárban a Facebook-ra D. Tóth Kriszta.

Jelenleg éppen Amerikában nyaral, és pont most ért el a képsorozat feléhez: a 183. napnál tart. Ugyan kicsit fáradtnak tűnik az arca, és a fények kiemelik a mélyebb barázdáit, de a természetessége teljesen rabul ejti a rajongóit.

 

183. napNem fogjátok kitalálni, milyen nap van ma... elárulom: félidôôô! Pontosabban, a mai nappal túl vagyunk a ké...

Posted by D. Tóth Kriszta on 2015. augusztus 2.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?