HŰHA

Mesés örökséget hazudik magának Zsazsa özvegye?

Miközben a nemzetközi sajtó 20 millió dolláros örökséget emleget a december 18-án elhunyt Gábor Zsazsával kapcsolatban, magyar rokona csak nevet az egészen.
  • Szerző: Buster

Gábor József azt mondja, mindez csak az özvegy képzeletében létezik, vagyis inkább arról lehet szó, hogy fenn akarja tartani a látszatot.

"Ne is kezdjen bele, pontosan tudom, mit szeretne kérdezni! Álmélkodva olvasom Frédéric nyilatkozatát, amiben arról beszél, hogy bizonyítania kell alkalmasságát arra vonatkozóan, hogy képes kezelni a szerinte orbitális összegű örökséget, ami rámaradt felesége halála után.

Az alkalmasságát felőlem bizonygathatja, de hogy vagyon nincs, arra mindenki nyugodtan mérget vehet”

- jelentette ki a %% napilap csütörtöki számában Gábor Zsazsa unokaöccse, aki azt is sejti, mi áll Anhalt herceg valótlan nyilatkozatai mögött.

"Megszokta az elmúlt majd 30 évben, hogy amolyan celebként élhetett Zsazsa mellett. Felteszem, továbbra is szeretne fennmaradni, ezért mindenféle mesét mond a sajtónak. Most, hogy egyedül maradt, gondolom, rájött, hogy minden, ami eddig körbevette, az enyészeté lett. Kérdem én, ha mesés vagyon maradt Zsazsa után, miért ad el minden vagyontárgyat a házból, ami szintén más tulajdona?

Higgyék el, nem az irigység beszél belőlem, hiszen bár rokona vagyok Zsazsának, semmi közöm sincs ahhoz, amit maga után hagyott.

Sőt, akár egy részét ki is fizetném a hamvak hazaszállításának, ha a férje úgy döntene, hogy itt lenne a legjobb helye. Szerintem egyébként jó neki az édesanyja és a testvére mellett…”

- szögezte le József.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Karácsonyi menüötletek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?