HŰHA

Mesébe illő esküvőn mondta ki a boldogító igent a magyar sztár

Az énekesnő lakodalma hét napon át tartott, akárcsak a mesében, és minden úgy alakult a nagy napon, ahogy azt kislányként elképzelte.
  • Szerző: Ripost

A decemberi szűk körű polgári szertartás után a napokban templomban is házasságot kötött Antal Tímea és kedvese, Demko Gergő.

A szerelmesek Erdélyben keltek egybe, igazi hagyományos szertartás keretein belül, így az előkészületekkel együtt az esküvő egy teljes héten át tartott.

"Szerdától szerdáig tartott a lakodalom, a barátok és az asszonyok rengeteget segítettek a takarításban, főzésben és a többi előkészületben.

Ez a része elég fárasztó volt, de úgy érzem, minden perce megérte!

 - mondta el a %%-nak Timi.

Az énekesnő és férje is nagy családból származik és rengeteg barátjuk van, így összesen 335 vendéggel ünnepelték az esküvőjüket. Bár ez a létszám magyar viszonylatban óriásinak tűnik, Erdélyben teljesen átlagosnak számít.

 

Antal Tímea (@antaltimi) által megosztott bejegyzés,

"Már nagyon régen vártuk ezt a napot a kedvesemmel, és rendkívül szerencsésnek érezhetem magam, mert minden pontosan úgy, vagy még jobban sikerült, mint ahogy azt elterveztük. Gergővel beszéltük is, hogy sok jó lagziban voltunk már, de eddig a sajátunkat élveztük a legjobban" - mondta nevetve az énekesnő.

 

Antal Tímea (@antaltimi) által megosztott bejegyzés,

Timi és kedvese néhány napot pihent az esküvő után, ám a nászút még várat magára: mivel a munkájuk miatt a nyári szezonban mindketten dolgoznak, ezért ősszel kerítenek sort a mézeshetekre.

És ezeket olvastad már?