HŰHA

Mentővel vitték el a fenyegetőző férfit Oszter Sándor házától

Oszter Sándor miatt akarta levetni magát egy férfi egy fáról.
  • Szerző: angi

Pénteken órákon keresztül kérlelték a rendőrök és a katasztrófavédelem munkatársai azt a férfit, aki úgy döntött, felmászik Oszter Sándor birtoka mellett egy fára.

A munkás azzal fenyegetőzött, hogy leugrik, ha nem kapja meg a munkabérét a művésztől. A férfi állítólag az Oszter-halastó építésén dolgozott.

"A Rétsági Rendőrkapitányság péntek délután fejezte be a biztonsági intézkedéseket. Az illetőt ellátás céljából a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították "– közölte a %%-tal  a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Kiss Gábor. Ezek szerint a férfi több mint három órát töltött a fán.

A Kossuth-díjas színész telefonja ugyan sokáig kicsengett, de nem vette fel, azonban felesége, aki a nyári időszakot balatoni nyaralójukban tölti, Face­book-oldalán fakadt ki.

Failoni Donatella szerint hazugság, hogy tartoznának a munkásnak. Szerinte csupán sok irigy és gonosz gazemberrel vannak körülvéve, akik kitalált sérelmekkel bombázzák a családot. A fára felmászó férfit név szerint is megemlítette, aki elmondása szerint megpróbálta ellopni férje munkagépét, majd amikor leleplezte, öngyilkossággal fenyegetőzött. Donatella leszögezte, hisz az igazságszolgáltatásban. Hogy ez az ügy összefügg-e a mostanival, nem tudni, de az elmúlt években nem ez volt az első eset, hogy Oszter Sándor összetűzésbe keveredett a diósjenőiekkel.

Ha még több részletet szeretnél megtudni, olvasd el a %% szombati lapszámában.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a mákos guba lesz az ünnepi asztal sztárja
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?