HŰHA

Mélypontra került Hódi Pamela: Néha azt érzem, hogy már nem bírom!

Nehéz időszakon megy keresztül Hódi Pamela. A modellnek éppen nemrégiben sikerült anyagilag teljesen függetlenné válnia volt kedvesétől, Berki Krisztiántól, ám mégsem érzi magát felhőtlenül boldognak. Könnyeivel küszködve beszélt a problémáiról, lelki vívódásairól.
  • Szerző: Ripost

Korábban a gondtalan asszonyok életét élte, szakítása óta azonban a saját lábára kellett állnia Hódi Pamelának.

A modell Berki Krisztián mellett semmiben nem szenvedett hiányt, egy évvel ezelőtt mégis volt bátorsága lezárni a haldokló kapcsolatot.

Pamela azóta teljesen újraépítette magát, saját vállalkozásba kezdett, hogy kislányának, a négy és fél éves Natasának mindent megadhasson.

Fél évvel ezelőtt a szerelem is rátalált Tóth Bence mezőkövesdi focista személyében. És bár mindenezek alapján eddig úgy tűnt, hogy a magánélete végre sínen van, csütörtök reggel a könnyeivel küszködött a tévéfelvételen, amikor arról kérdezték, hogy érzi magát.

„Eddig mindig azt mondtam, hogy jól és minden rendben van... Hát, most ez nem így van. Rengeteg olyan napom van, amikor nem tudok aludni éjszaka, előjönnek a rossz gondolatok, amikkel saját magamat idegesítem fel. Most lelkileg félig jól, félig rosszul vagyok, jelenleg nagyon nehezen viselek mindent” – fogalmazott a Mokkában szomorúan Pamela, akinek a legjobban talán az fáj, hogy volt párja folyamatosan támadja őt a médiában.

Hogy mit mondott még Pamela, elolvashatod a pénteki %% napilapban!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?