HŰHA

Melós lett Angliában a VV5 közkedvelt figurája

Másodszori nekifutásra megtalálta számítását Londonban VV Feco. Gyári munkásként olyan körülményeket tud biztosítani családjának, ami itthon nem sikerült volna.
címkék:
  • Szerző: A.P.

Otthon érzi magát Londonban VV Feco, aki családjával együtt hagyta el Magyarországot. Az exvalóságshow-hős csak második nekifutásra  vetette meg a lábát a brit fővárosban, először egyedül vágott neki a külföldi életnek, de kudarcot vallott. Hiányzott a családja, és normális munkát sem kapott. Nem adta fel, ismét nekifutott, ezúttal a famíliát is magával vitte.

Ma olyan körülmények között élnek és dolgoznak, amelyek itthon elérhetetlenek  volt a  férfi számára, aki évekig dinnyézésből próbált pénzt csinálni.

"London külvárosában élünk egy két szoba nappalis lakásban. Gyári munkásként dolgozom egy csomagolóüzemben. A feleségem is ugyanitt van állásban, de másik műszakban, hisz a gyerekekkel is kell foglalkozni, iskolába vinni őket.

A lurkók már perfekt beszélnek angolul, de a magyar nyelvet és az itthoni tanulmányaikat sem hanyagolják, minden félévben itthon is vizsgáznak.  Most éppen itthon vagyunk, a pécsi lakásunkat újítjuk fel, és az október végén elhunyt édesanyám ügyeit is intézem.  Ha nem kint dolgozom, akkor nem tudtam volna eltemettetni az édesanyámat"  - magyarázta Feco, akit gyerekei már leköröztek az angol nyelvben.

"Magyarul azért továbbra is profin eladom magam" - nevetett a közkedvelt VV-szereplő.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?