HŰHA

Melleivel takarta ki párja férfiasságát Fésűs Nelly

Igazán érdekes képek jutottak el szerkesztőségünkbe Fésûs Nelly és párja romantikus nyaralásáról.
  • Szerző: B.M.

„Rájöttem, hogy nagyon jó édesapának lenni!”- kezdi Vajtó Lajos, akit apák napja alkalmából szíve hölgyei, Fésűs Nelly és Elza Zorka rabolt el egy pár napra. A kis család a Szigetközbe utazott, ahol távol a nagyváros zajától, vidéki környezetben tölthettek el egy kis időt.

„Mindig nagyvárosban éltem, de szeretem a vidéket. A nyugalom és a csend nagyon tetszik. A Duna-parton sétálva a gondolataimba merülve gyorsan telik az idő. Igaz már régen sétálgattam egyedül, mert ha csak tehetem, velem van a kislányom is, akit nem szívesen adok ki a kezemből - mondta a családfő.

A szállodában  még  arra  is  volt  ideje  a  szülőknek,  hogy  néhány  percet  együtt  töltsenek szaunázással  és  páros  masszázzsal. Elzára  addig  a  hotel  animátorai  vigyáztak. A romantikázás során izgalmas fotók készültek.

Úgy tűnik, a színésznő nem szerette volna követni a szaunázás szabályait, hiszen fürdőruhában lépett a forró helységbe, pedig ugye meztelenül lenne a legoptimálisabb az izzadás folyamata. Vajtó Lajoson azonban, mintha nem lenne fürdőnadrág. A fotózást azonban könnyedén megoldották így is: a csinos sztár formás idomaival takarta ki párja férfiasságát.

Fésűs Nelly talán nem is lehetne boldogabb, ám korábban elárulta, egyetlen dolog hiányzik az életéből: nagyon szeretné, ha Vajtó Lajossal oltár elé állnának. „Többször  utaltam  már  erre,  de  Lajos  mindig  terelt,  állandóan  azt  mondja, hogy

Elza Zorkánál nagyobb összetartó erő nem létezik, nem kell ide papír

mondta Fésűs Nelly.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?