HŰHA

Meleg fiút üldöz ajánlataival a magyar olimpikon

Még csak alig-alig kóstolt bele az ismertségbe a magyar Ken babaként elhíresült srác, de máris itt az első szexbotránya.
  • Szerző: Buster

Einviller Gregor, vagyis a magyar Ken babaként elhíresült fiatalember még csak néhány hete pörög a médiában annak köszönhetően, hogy komoly hasonlóság van közte és a világ leghíresebb, férfit ábrázoló játékbabája között, de máris itt van az első botránya. Greg a Borsnak mutatta meg azokat az üzenetváltásokat, amelyek, állítása szerint, közte és az olimpikon sportolónk közt zajlottak, és amelyek tartalma erősen szexuális jellegű. A sztársportoló ráadásul egy nős családapa.

"Néhány hete kezdett el írogatni nekem. Azt mondta, hogy  a szerepléseim elején figyelt fel rám, és ahogy telt az idő, egyre jobban tetszettem neki.

Persze meglepődtem, amikor rám írt, de rögtön tudtam, mit akar, mert egyértelművé tette a szándékait

- kezdte a lapnak Gregor, aki meg is mutatta a beszélgetéseket, melyekben szóba került az ismert sportoló intim testrésze is, illetve konkrétumok hangzottak el a tervezett légyott helyszínét illetően. A fiatal fiú azonban visszautasította az ajánlatot, mondván, a sportoló nem a zsánere. Sőt, figyelmeztette is, hogy a levélváltásokról egy újságíróval is beszélt. A lap felkereste az olimpikont, aki tagadta, hogy köze lenne a levelekhez.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?