HŰHA

Megtörte a csendet Liptai Claudia, ezért hagyja ott a TV2-t

Élete egyik legnehezebb döntését hozta meg Liptai Claudia. Nem hosszabbítja meg a szerződését a TV2-vel, új kihívásokat keres.
  • Szerző: Ripost

A TV2 karácsonyi reklámfilmjében Liptai Claudia már nem szerepel. Az okokat nem sokáig kellett keresni, hamar kiderült: a sztárműsorvezetőnek lejárt a szerződése, amit saját, hosszasan megfontolt döntése alapján nem hosszabbított meg. Így a Sztárban sztár utolsó adása lesz az utolsó munkanapja.

De vajon mi lehetett az oka, hogy elválik Claudia attól a csatornától, ahol több mint másfél évtizede a legnagyobb produkciók részben rá épültek?

Az első és legfontosabb ok a kisfiam, Marci. Az ő érkezését isteni ajándékként fogom fel. Amikor nemrég kórházba került, s nekem dolgozni kellett volna, megfogalmazódott bennem, hogy egy kisgyerek mellett ilyen kötöttségeket nem vállalhatok. A csatorna ugyan toleráns volt, de őket sem állíthatom ilyen helyzetbe. A másik ok pedig az, hogy ma már olyan gyorsan fejlődik a show világa, folyamatosan meg kell újulni. Arra vágyom, hogy a saját magam ura legyek. Elnézve az egykori nagy tévéseket, arra a következtetésre jutottam, hogy váltani, újat csinálni, kipróbálni magam más területen addig kell, amíg megtehetem, s nem akkor, amikor muszáj. Elsősorban szeretném megtanulni a tartalomgyártás minden fázisát. Ezenkívül a férjemmel is forgatjuk a Youtube-ra a sütis műsorunkat, az Édes Kettes-t – magyarázta a Borsnak Liptai Claudia.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?