HŰHA

Megtaláltuk Kóbor János hasonmását!

Hihetetlen, de igaz! Az Omega énekese egyszer csak arra lett figyelmes, hogy saját magával áll szemben. Az egyik rajongója, aki nagy tisztelője Kóbor Jánosnak, a megszólalásig hasonlít rá! A Ripost utánajárt a dolgoknak...
  • Szerző: O.F.

Lovász Tamás az elmúlt években több közös fotót is készített már az elismert énekessel. Az elképesztő hasonlóság csak a véletlen műve?

"Nem tudatosan formált a külsőm, egyszerűen genetika. Szerencsére ötvenöt éves koromra még viszonylag sok hajam van, és szoktam amatőr, rockot játszó zenekarokban énekelni. Vallom, hogy nem kopaszon vagy punk frizurában kell művelni ezt a műfajt. Így hosszú hajat hordok" – kezdte lapunknak Tamás, aki elárulta: nagy Omega-rajongó, és szimpatizál a legendás zenekar frontemberével. Nem véletlen a hasonlóság!

"Nagy példaképem Kóbor János, Mecky! Nagyon tisztelem őt! Rengeteget letett a rock-szakma asztalára. Csak hab a tortán, hogy mindezt botránymentesen, ami igencsak ritkaság. Természetesen énekeltem is rengeteg Omega dalt az amatőr zenekarokban, ahol volt rá igény. Örülök, hogy hasonlítok rá" – mondta a %%-nak büszkén Tamás

Lapunk megkereste a Kossuth-díjas énekest, aki emlékszik az úriemberre, több alkalommal is összefutottak már a fellépések helyszínén. Ha kíváncsi vagy rá, mi a véleménye az énekesnek hasonmásáról, a %% csütörtöki lapszámában elolvashatod!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?