HŰHA

Megrázó, Dianának nem is lett volna szabad Párizsban lennie halálakor

A hercegnő olyan időszakban ment a francia fővárosba, amikor a hírességek otthagyják a várost.
  • Szerző: Ripost

Diana hercegnő már 22 éve halott. Egy tragikus autóbalesetben vesztette életét, de az egészben még mind a mai napig az a legmegrázóbb, hogy a történteket el is lehetett volna kerülni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

A hercegnőt és párját, Dodi Fayedet ugyanis 1997. augusztusában a paparazzik üldözték, amikor sofőrjük egy alagútban kisodródott a nagy sebesség miatt. Dianának pedig akkor nem is kellett volna Párizsban lennie.

Habár Dodi Fayeddel volt együtt, akkoriban magányos és depressziós volt, hiszen csak egy évvel korábban vált el Károly hercegtől. Azon a nyáron azt nyilatkozta, hogy lehet sosem házasodik meg többé. „Túl sok súlyt cipelek. Bárki, aki elvinne vacsorázni, el kéne fogadnia, hogy az megjelenik majd a lapokban. A fotósok a kukáját is át fogják kutatni. Szerintem nagyobb biztonságban vagyok egyedül” – mondta.

Diana azonban a válás ellenére is hírességek között mozgott, ezért is különös, hogy augusztusban Párizsban tartózkodott. Nyár végén ugyanis Franciaország fővárosának gazdag negyedei az ürességtől konganak.

A hercegnő ezért feltehetőleg azért ment oda, hogy elkerülje az ismerősöket, hiszen ott senki sem kereste volna nyáron – írja a cheatsheet.com.

És ezeket olvastad már?