HŰHA

Meglepő vallomás, pszichológusra volt szüksége Tóth Andinak

A fiatal énekesnő éveken keresztül küzdött pánikbetegséggel.
  • Szerző: Ripost

Meglepő őszinteséggel vallott betegségéről Tóth Andi. A fiatal énekesnő nem titkolja, éveken keresztül pánikrohamok kínozták, és nagyon rögös út vezetett a gyógyuláshoz. Pszichológushoz járt, gyógyszereket ajánlottak neki, majd végül a sporttal sikerült elérnie a kívánt hatást.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/ Markovics Gábor

„Elég hamar megjelent az életemben a pánik, és sajnos elég erőteljesen. Először epilepsziára gyanakodtunk, többször kivizsgáltak kórházban is, de nem az volt. A pánikroham nem egy olyan betegség, amit pontosan meg lehet állapítani, receptet kapsz rá és meggyógyulsz. Általában az élethelyzeted hozza ki belőled, rejtett lelki harcok, amiken te tudsz segíteni, esetleg egy pszichológus. Így amikor a doki annyit mondott: Kerülje a stresszt! megköszöntem, majd továbbálltam” – írta a weboldalán Andi. Az énekesnőt próbálták nyugtatóval tömni és egyéb gyógyszerekkel, de ő nem akart kedélyjavítókon élni.

„Nem ment egyik napról a másikra. Először is mindenki nyugtatóval akart tömni. Javasolták a sok kedélyjavítót meg minden csodát, de szerettem volna önmagam maradni. Két évig jártam pszichológushoz, aki elég sok mindenre nyitotta fel a szemem, olyan mély sebekre, amikre eddig nem gondoltam, elástam mélyre. Utána könnyebb volt, de párkapcsolatban ugyanúgy megjelent az életemben a pánik. Javasolt már mindenki mindent, de aminek tényleg sikerült lenyugtatnia az a sport” – fogalmazott Andi, akinek a boksszal lett teljes az élete.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?