HŰHA

Meglepő pletyka terjed Csisztu Zsuzsáról

A mûsorvezető két év alatt 29 epizódot forgatott le a Csisztu24-re keresztelt formátumból, melyből, az információk szerint, már csak egyre tart igényt az ATV.
  • Szerző: Buster

Véget ér Csisztu Zsuzsa pályafutása az ATV-nél, értesült a Blikk. Úgy tudni, hogy a csatorna két év után nem kívánja meghosszabbítani a tévés szerződését, aki eddig 58 hazai hírességet faggatott saját nevével fémjelzett műsorában. Németh Szilárd hírigazgató későbbre ígért tájékoztatást az ügyben, így nem lehet tudni, hogy  a múlt héten kirobbant Schobert Norbi kontra Csisztu botránynak köze van-e a fejleményekhez. Mindenesetre tény, hogy a műsorvezető keményen bírálta a fitneszgurut, aki egy időre ott is hagyta a forgatást. Maga Csisztu így reagált távozása hírére.

"Még három epizód hátra van a tavaszi sorozatból, melyben mások mellett olyan világklasszis sportolók is megszólalnak és vallanak őszintén az életükről, mint Besenyei Péter, vagy Szécsy Zoltán. Még korai a Csisztu24 jövőjéről bármit is mondani, mert ez egy egyedi formátum, melyhez fogható jelenleg nincs  a piacon"

- mondta  a lapnak a műsorvezető.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?